Μαθαίνω Ιταλικά

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρούλης

Τα Ιταλικά είναι απόλυτα συνδεδεμένα με μια από τις πλουσιότερες φιλολογικές παραδόσεις της Ευρώπης. Γλώσσα κλιτική, με φωνολογική προσβασιμότητα και μεγάλη συνάφεια με όλες τις λατινογενείς γλώσσες. Προσφέρει διαρκή χαρά και ευχαρίστηση η εκμάθησή της. Πολλαπλά μέσα καλούνται να μυήσουν τον μαθητή στην συναισθηματική δομή της γλώσσας: μουσική, γεύσεις, πολιτισμός, ιστορία, τέχνη και ο αισθητικός ελιτισμός.


Επικοινωνία

Από τα πρώτα μαθήματα οι μαθητές εισάγονται στην ‘μουσική’ της γλώσσας και αυτό τους ανοίγει τους ορίζοντες για να αναπτύξουν μια σειρά από δεξιότητες. Συνεχίζουν με συνεχή εξάσκηση στην προφορική δομή της γλώσσας μέσα από επίλυση προβλημάτων, ασκήσεις ρόλων και σενάρια.


Πολυμεσική Προσέγγιση

Πολλά και διαφορετικά μέσα, ανάμεσα τους αρκετά τεχνολογικά, χρησιμοποιούνται για να δώσουν αμεσότερη πρόσβαση στην γλώσσα και τις πηγές της. Αυτά τα μέσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τον μαθητή σε ατομικό επίπεδο με στόχο την αύξηση της εξάσκησης.


Θέματα Εργασίας

Κάθε μάθημα προσφέρει ευκαιρίες για την ανάπτυξη διάφορων θεμάτων εργασίας (Task Based Learning; Willis, 1996 & Οικονόμου, 2010). Οι μαθητές σε μικρές ομάδες ή ζευγάρια αναλαμβάνουν εργασίες που αφορούν το περιεχόμενο του μαθήματος αλλά μέσα από ρεαλιστικές, πρακτικές και επικοινωνιακά χρήσιμες δραστηριότητες που χορηγούνται μέσα από τα θέματα (tasks) εργασίας. Για παράδειγμα, μιλώντας για την γλώσσα που χρησιμοποιούμε όταν μετράμε ουσιαστικά το θέμα της εργασίας μας μπορεί να είναι διάφορες, παραδοσιακές συνταγές.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διεύθυνση:
Ανδρέα Παπανδρέου 84300 Νάξος
Τηλέφωνο:
Email:
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Copyright © 2022 Maroulis Language Schools. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.